Légzéskönnyítő, nyugtató és rovarriasztó kantárpárna lovaknak

Kehes, allergiás, asztmás lovamon szeretnék segíteni

Légzéskönnyítő kantárpárna
Tovább

Nyugtalan, ideges lovamat akarom megnyugtatni

Nyugtató kantárpárna
Tovább

A rovarokat szeretném távol tartani a lovam fejétől

Rovarriasztó kantárpárna
Tovább

Légzéskönnyítő kantárpárna

A lovak kehessége mögött többféle ok állhat. A kehesség egyik gyakori oka, hogy a ló átesett egy tüdő- vagy mellhártyagyulladásos betegségen.

A ló felhevült testhőmérséklete után bekövetkező hírtelen lehűlés kisebb, nagyobb hurutot okoz a légcsőben vagy a tüdőben. Tavasszal és ősszel gyakoribb a kehesség jelenléte, amikor a dolgozó ló felmelegedett testtel megáll a hűvös levegőn és ha ilyenkor nem vigyázunk akkor könnyen kialakul a tüdő hurutos állapota.

A másik ok, amikor nem megfelelő a tartási körülmény, a takarmányozás. A por és penész miatt könnyen kialakul a kehesség, allergia, asztma.

Mivel a ló nem tud szájon át lélegezni, csak orron keresztül, ezért ha a begyulladt nyálkahártya váladékot termel, ami elkezdi szűkíteni a légcső keresztmetszetét akkor a ló egyre jobban préseli a tüdejét, és így erőlteti a légzést.

A kehesség elleni légzéskönnyítő kantárpárnákat tépőzárral rögzítsd a kantárra vagy a kötőfékre és a hatása már percek alatt érezhető lesz.

A légzéskönnyítő kantárpárna használatával segíteni tudjuk a kehes ló légzését. A kantárpárnában lévő gyógynövények gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő hatásúak. A ló nyakán keresztül felszívódnak, bekerülnek a vérkeringésbe és kiválnak a tüdőben.

BŐVEBB INFORMÁCIÓK A LÉGZÉSKÖNNYÍTŐ KANTÁRPÁRNÁRÓL

Nyugtató, stresszoldó kantárpárna

A lovak idegrendszeri problémáinak kezelésére ajánljuk:
lószállításkor, patkoláskor, állatorvosi kezelések alatt, edzéseken, bemutatókon, versenyeken az érzékeny idegrendszerű lovak gyakran kezelhetetlenné válnak.

Gyakran minden ok nélkül félősek, ijedősek, viselkedés zavarosak lesznek.

Ilyenkor hasznos a nyugtató, stresszoldó gyógynövényes kantárpárna, mely használata nem okoz bódult állapotot, így nem rontja a ló teljesítményét. Nem okoz függőséget, csak a feszültséget csökkenti, és nincs mellékhatása.

Használhatod munkavégzés, pihenés, betegség idején.
Erősíti az idegeket, nyugtató, antidepresszáns, baktériumölő, fertőtlenítő hatású.

BŐVEBB INFORMÁCIÓK A NYUGTATÓ, STRESSZOLDÓ KANTÁRPÁRNÁRÓL

Rovarrisztó kantárpárna

Nem egyszerű a ló fejétől távol tartani a rovarokat. Sprayt ezen a felületen nem használhatsz, mert a ló szemébe az izzadsággal könnyen belejuthat olyan összetevő ami irritációt válthat ki.

Hogy elkerüljük ezt az irritációt és hogy a munka közbeni izzadsággal se tudjon bejutni hatóanyag a ló szemébe, kifejlesztettük a kantárra, kötőfékre felhelyezhető Herbafill® rovarriasztó kantárpárnát, mellyel meg tudod védeni a lovad fejét és fülét a rovaroktól.

A kantárpárna teljesen vegyszermentes, mert csak gyógynövényeket tartalmaz.

rovarriasztó kantárpárna

A gyógynövények hatóanyaga a ló bőrén keresztül bejut a véráramba és a bőrből kipárologva nyújt védelmet a rovarok ellen, ezért nem mossa le az izzadság munka közben, és nem áztatja le az eső sem.

A rovarriasztó kantárpárnákat tépőzárral rögzítsd a kantárra vagy a kötőfékre és a hatása már percek alatt érezhető lesz. Az egész fej védetté válik! Az apró legyek is eltávoznak a füléből, így a fejrázása is megszűnik.

BŐVEBB INFORMÁCIÓK A ROVARRIASZTÓ KANTÁRPÁRNÁRÓL

A kantárpárnák kialakítása

A kantárpárna mindennapi és sportokhoz egyaránt alkalmas viselet a lovak számára.

Bőrbarát, a benne lévő gyógynövényes hatóanyagok könnyen felszívódnak a bőrön keresztül, bejutnak a vérkeringésbe és gyorsan kifejtik jótékony hatásukat. Komfort érzetet biztosít és strapabíró intenzív fizikai aktivitás során is. Használata egyszerű és biztonságos, fájdalommentes, könnyen fel- és levehető. Nem tartalmaz tartósító és vegyszereket.

Nagyon szép kidolgozású, minőségi anyagokból készült, tépőzárral gyorsan a kantárra, kötőfékre rögzíthető. Tökéletes választás, minden lovagló stílushoz jól illik, legyen akár western, angol, túra vagy távlovas.

A gyógynövények antiallergén szálak közzé vannak berétegezve, melyek biztosítják a gyógynövény szellőzését és megakadályozzák, hogy az izzadságtól összetapadjanak és bepenészedjenek. Így a használata teljesen biztonságos, nem vált ki semmilyen irritációt.

BŐVEBB INFORMÁCIÓK A LOVAKNAK KÉSZÜLT TERMÉKEINKRŐL