Stressz, kimerültség, idegesség ellen

A családunk bármelyik tagja lehet stresszes, feszült, kimerült vagy ideges, hiszen mindig van egy aktuális probléma, amin tudunk stresszelni.  A stressz miatt nehezen tudunk elaludni, ha pedig sikerül hajnal felé felébredünk és máris beindul az agyalás jár az agyunk, nem tudjuk a gondolatainkat, problémáinkat elhessegetni. Csak forgolódunk álmos szemekkel.

Alvászavar stressz miatt

Az alvászavar miatt másnap kialvatlanok és fáradtak leszünk, ami miatt megint stresszes, feszült és ingerlékenyek leszünk. Ez egy ördögi körforgás.

Alvászavar miatt ingerlékenység

A stresszes, feszült állapot kihat a család többi tagjára is. Gyakran válaszolunk a szeretteinknek ingerlékenyen, feszülten és esetleg olyat is mondunk nekik, amit később nagyon megbánunk. De a kimondott szó…

Ezért próbáljuk meg minél előbb megbeszélni a problémákat a családban, és ne cipeljük egyedül a terhet, mert a stressz sok fölösleges konfliktust eredményez.

Konfliktus a családban

Egy jó beszélgetés a problémáról a családban, vagy barátokkal nagyon sokat segít! Lehet, hogy nem oldjuk meg minden esetben a problémát, de sokszor mire kibeszéljük magunkból, már közbenrá is jövünk a megoldásra.

A meghitt, baráti beszélgetések után pedig vidámabban, pozitívan nyugodtabban látunk neki a “nagy” feladat megoldásához.

Ilyenkor rájövünk, hogy sokszor a számunkra nagy, bonyolult és megoldhatatlannak tűnő feladategy kellemes, hangulatos családi- baráti beszélgetés, után szinte érthetetlenül egyszerűnek tűnik. Ugye?

Ahhoz, hogy könnyedén tudjunk kezelni bizonyos helyzeteket, megoldani problémákat, nagyon fontos, hogy jól aludjunk, és kipihenten ébredjünk.

Ezért, ha lefekszünk, ne a gondolatokkal a fejünkben forgolódjunk az ágyban, hanem minél hamarabb hajtsuk nyugodt álomra a fejünket.

Próbáljunk meg relaxálni, megnyugodni, ellazulni és mielőbb elaludni. Ebben tud nagyon sokat segíteni a stressz oldó, nyugtató párnánk.

stressz, kimerültség, idegesség esetén párna

A stresszoldó párnába olyan nyugtató gyógynövények keverékét használjuk fel, amely segít a mielőbbi relaxációban, és a gyors elalvásban.

Így másnap kipihentebben ébredünk, nyugodtabbak és türelmesebbek leszünk, és könnyebben, lazábban vesszük a napi akadályokat.

Megrendelem a stresszoldó párnát!