Hogyan hatnak a Herbafill termékeiben a gyógynövények?

Béky László: Mérnöknő! Itt van a pollen allergiának a csúcsa, a parlagfű, de korábban ugye itt vannak a pázsitfű, tavasszal a barkásoknak a virágporai, tulajdonképpen egy felborult rendszerről van szó, most ne menjünk bele az allergiának a biológiájába meg a pszichológiájába.

Egy a lényeg: Nem kapunk levegőt.

Nagyon vulgáris vagyok, taknyunk-nyálunk összefolyik. Kénytelen vagyok így kimondani, mert ez a nyers igazság, valóság. Viszket mindenünk, fuldoklunk.

Ez a párna, ugye tetszett mondani, hogy az asztmások, allergiások egyesülete jól nyilatkozott róla.

Most nagyon felelősségteljes mondat, amit fogok mondani.

Amikor mi különféle dolgokat csepegtetünk az orrunkba, tudatosan nem mondom a nevét, az a szaglóhámot és az orrnyálkahártyát egy idő múlva elpusztítja atrofizál, diszrofizál, nekrotizál, így mondjuk orvosilag. A szaglóhám is tönkremegy. Hozzám nagyon sok allergiás jön, akik évekig csöpögtetett ilyen-olyan dolgokat az orrába, és azt mondja, hogy nem érzem az illatokat.

Óriási hiba, ősi információ ez.

Ezek a Herbafill párnák, ami most már nem csak álompárna, hanem légzéskönnyítő, segít abban, hogy kevesebbet kelljen csöpögtetni vagy egyáltalán, hogy jobban kapjuk a levegőt. Így a felső légutak, a hörgők, az apró kis tüdőhólyagocskák, az alveolusok is tisztábbak legyenek.

Juhász Tünde: Így van, pontosan. Ugyanis alvásnál az történik, amikor ezen a Herbafill gyógynövényes párnán alszunk, akkor a gyógynövényeknek az illóolaját belélegezzük. Ezekben a párnákban, amit az allergiások és asztmások is használhatnak, borsmenta, ánizs és kakukkfű található.

És nagyon fontos, hogy ezeknek a gyógynövényeknek nincsen túladagolási lehetősége, hiszen a benne lévő illóolajat a növény bocsátja ki.

Béky László: Tehát akkor természetes ritmusban jön ki.

Juhász Tünde: Igen természetes ritmusban jön ki, ezért nem illóolajat használunk, mert az illóolajnál a csepegtetéskor hirtelen nagyon nagy dózisban és hirtelen szabadulnak fel az illóanyagok.

Béky László: És utána pedig hirtelen megszűnik.

Ráadásul a párnán ronda foltokat hagy az illóolajoknak a nyoma.

Juhász Tünde: Visszatérve a légzésre. Ha belélegezzük a borsmenta, kakukkfűnek az illatát, akkor a légutak tiszták lesznek. Azt tapasztalja egy allergiás illetve asztmás hogy ha ezen az allergia elleni párnán alszik, először az egyik orrlyuka elkezd szelelni, elkezd levegőt kapni, szépen nyugodtan tudja venni a levegőt, és el tud aludni.

Tehát nem lesz az, hogy azért nem alszik el, mert nem kap levegőt, folyik az orra, ki kell fújni az orrát, vagy hajnalban arra ébred hogy már megint nem kap levegőt, kiszárad a szája, cserepes a nyelve, pontosan azért, mert a száján próbál levegőt venni.

A Herbafill párnán szépen ez a ritmus helyre áll, az orrunkon keresztül fogunk lélegezni, fogunk levegőt kapni és hajnalban nem fogunk arra ébredni, hogy tele van az orrunk. Az orrfolyás is abbamarad, nyugodt légzést biztosít a párna az egész alvás során.