Szerintem az én anyukám tényleg egy hősnő. Igazából óvónéni, de rengeteget dolgozik. Napközben az oviban van, aztán mikor hazaér még főz, mos, takarít és nekünk  is segít mindenben. Óvónéni a gyerekekkel Ősszel meg télen viszont nagyon fáradt és látszik rajta, hogy beteg. Először a többi gyerekre haragudtam ezért, mert tudom, hogy a bacik egyik emberről mennek át a másikra. Aztán egyszer hallottam, hogy este panaszkodik Apának, pedig sose mondja nekünk, hogy rosszul van, csak mi látjuk rajta. Azt mondta, hogy már nagyon nehéz bent lenni, mert minden nap egyre több gyerek beteg és érzi magán, hogy elkapta. Elmesélte, hogy hétfőn még csak öten hiányoztak, de szerdán már tizenhárman nem mentek. Az volt a baj, hogy addigra már sok más gyereken is látszott, hogy nincs jól. Üres óvoda Apa megkérdezte, hogy minek viszik akkor a szülők őket oviba, miért nem hagyják otthon? Ezt én se értettem, úgy hogy mérges lettem rájuk is, de aztán Anya elmondta, hogy nem tehetnek róla. Sajnos olyan sokat kell dolgozni ezeknek a néniknek meg bácsiknak, hogy nincs, aki vigyázzon a gyerekekre. Túl kicsi gyerek meg nem maradhat otthon egyedül, még rám meg a tesómra is vigyáz mindig valaki. Mikor Anyáék nem tudnak, akkor a Nagyi szokott jönni.

Itt sok családnál még a Nagyik is dolgoznak, szóval rájöttem, hogy mi szerencsések vagyunk és nagyon megsajnáltam a gyerekeket.

Csak az a baj, hogy egész tavaszig mindig van az oviban valaki, aki beteg és így körbejár a sok baci. Körbefertőződés A gyerekek azért hazamehetnek ha már nagyon betegek, de Anya meg nem tud, igazából még itthon se pihen. Januárban már nem bírta tovább és olyan nagyon beteg lett, hogy az orvos egy csomó injekciót meg gyógyszert írt fel neki. Gondoskodó kislány Nagyon féltettük, de szerencsére 3 hét után meggyógyult. Örültem neki, de rossz is volt, hogy megint vissza kellett neki menni dolgozni. Egy pár napig jól volt, aztán újra elkapott  valamit.

Minden reggel nagyon fáradtan ébredt, mert este nem kapott levegőt, folyt az orra és eldugult.

Én is beteg vagyok párszor télen és mikor valaki nem kap levegőt, az nagyon rossz. Nem lehet rendesen se fent lenni, se aludni. Nem is igazán értem, hogy Anya, hogy bírt ennyi mindent csinálni. Orrfolyás és orrcsepp használata Vett magának többfajta orrcseppet meg ilyesmit, de ugyanolyan rosszul aludt mindig. Már Apán is látszott, hogy nagyon aggódik, ami ijesztő volt, mert Ő nem szokott. Aztán a munkahelyén meséltek neki egy párnalapról. orrdugulás ellen légzéskönnyítő párnalap felnőtteknek Mindenféle gyógynövény van benne és azt mondták, hogy már sokan kipróbálták és biztosan segít majd Anyának aludni, szóval Apa rendelt neki egyet. Anya kipróbálta és azóta azon alszik, mert már rendesen kap levegőt. Jó, hogy megint mosolygósan adja a reggelit. Vidám család Apa rendelt még, hogyha megfáznánk, legyen otthon és gyorsan meggyógyuljunk. Hallottam a tévében, hogy nemsokára vége ennek az influenzás időnek, de lehet, hogy jövőre  ugyanez lesz, úgy hogy jó, hogy van itthon még ilyen párnácska. Ha Ön is orrdugulástól szenved, próbálja ki az orrdugulás elleni párnalapot, mely a benne található gyógynövények segítségével, garantáltan megszünteti a problémát. Ahogy ráfekszik, azonnal szelelni kezdenek az orrjáratai, a levegő útja végre zavartalanná válik. A termék vegyszermentes, kizárólag minőségi összetevőket tartalmaz. Nem kell tartani sem függőségtől, sem az orrnyálkahártya  irritációjától, csak élvezni a megérdemelt pihenést.

Orrdugulás mentes jó éjszakát kívánunk!

orrdugulás ellen légzéskönnyítő párnalap felnőtteknek